EHS ting.

Router til fibernet, uden wifi.

TP Link TL-R470T+ routeren, et wifi frit alternativ til den router der følger med i fibernet pakken, flere har erfaret at selv om man deaktiverer wifi'en på disse routere stopper den ikke med at sende trådløst, på denne fra TP eksisterer de trådløse funktioner/antenner slet ikke, kun almindelige rj45 kabler kan bruges.

Det er ikke alle routere der virker sammen med de nyeste protokoller som fibernettet kræver af routeren, men denne er en af dem.

Link til fabrikantens hjemmeside, prisen er ca. 300,- DKr i danske webbutikker.

Link til opsætning af TP Link TL-R470T+ routeren til brug med dansk fibernet.

Jeg vil yderligere foreslå at man hvis det er muligt anvender skærmede rj45 kabler, de er lidt dyrere og sværere at finde, men absolut umagen værd, husk at jordforbind skærmen for bedste resultat, f.eks link her.Forslag til reduktion af beskidt strøm i hjemmet.


Cornet ED88 plus datalogger program.
Klik her for at downloade programmet.

Vælg  "Åben" i download menuen der vises når computeren går igang med at hente programmet.

På Windows10 kommer der et blåt sikkerheds check vindue op hvor du skal klikke på "Mere information" linien.
Der kommer så en knap frem med "Kør alligevel" teksten i det blå vindue, et klik på denne starter næste trin af installationen.
Nu kommer Windows10 så med yderligere et sikkerheds check, her skal du beslutte om dette program skal have tilladelse til at blive installeret, vælg "Ja" for at starte programmets egentlige installation.
Nu vælger du bare "næste/next" hver gang der spørges om det, indtil installationen er færdiggjort.
  


Klik her for at hente instruktionsbogen (pdf format)

.

Kort beskrivelse.


MJP Cornet programmet gør det muligt at forbinde din computer med en Cornet ED88 plus og optage de data som Cornetten registrerer.

Man skal bruge et Usb-A til Usb-micro kabel, dette er det samme som Android telefoner har brugt til opladning de sidste 10 år.

Man kan så hente data fra Cornetten med 0,5 - 1 - 10 - 30 -  60 -  180 sekunders mellemrum, der er ingen grænse for hvor længe man kan optage data og kablet sørger for strømforsyningen til Cornetten så dens 9 volt batteri ikke tømmes.

Installations programmet skaber et link til start af programmet på skrivebordet og i startmenuen. I startmenuen er der også links til instruktionsbogen og til driver installation.